fbpx

Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!

Il ekologiczny transport jest coraz więcej stóp i Elektryczne wiosło Xiaomi o nazwie M365, dobrze wykonany i łatwy w prowadzeniu, jest idealny do małych podróży miejskich, ale także do czystej rozrywki, dając nam dorosłym pomysł powrotu małych dzieci, ale zawsze z odrobiną dobrej i zdrowej technologii.

379,00 399,99
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
399,99 450,00
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
Cena zaktualizowana: 28 października 2020 12:02
-12% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Skuter elektryczny Xiaomi M365

Europejska kolejowa bezpośrednia poczta bezpośrednia (bez cła)

425 € 485 €

-23% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Kupon

Xiaomi Electric Scooter Pro 300W Motor 3 Speed ​​Modes

🇨🇳 European Railway Direct Mail (15 / 20gg, bez cła) ✈

459 € 599 €

Kupować
Użyj kodów rabatowych:
BGPRO8C
-42% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Oryginalny składany elektryczny skuter magazynowy Xiaomi M365 (uzupełnianie zapasów)

🇪🇺 DARMOWA szybka wysyłka 3 / 7gg (BRAK ceł) ✈

344 € 590 €

Kupować
Wygasł

Zaczynamy od bardzo dużego pakietu sprzedaży, który jest bardzo obszerny, wykonany z kartonu, często w celu ochrony produktu, przedstawiający wzór łopatki na dłuższych bokach pudełka, natomiast z jednej strony znajduje się etykieta pokazująca informacje techniczne produktu.

Po otwarciu pakietu znajdziemy go na wewnętrznej zakładce instrukcje montażu skutera elektrycznego, podczas gdy w środku będzie również instrukcja obsługi język chiński z przydatnymi wskazaniami do użycia, a ładowarki do akumulatorów o nominalnej mocy 71W i wyjściu 2A z połączeniem chińskim, więc musisz mieć europejski adapter wtyczki, a na końcu jakiś rodzaj rozszerzenie do inflacji kół.

Skuter elektryczny Xiaomi Mijia jest już praktycznie zamontowany, z wyjątkiem kierownicy, którą należy zakończyć montaż na pręcie za pomocą Śruby imbusowe 4 z jego dostarczony klucz, po czym natychmiast zaczął działać dla bezpiecznej zabawy.

Xiaomi Mijia Electric Scooter jest wykonane ze stopu aluminium z całkowita waga 12,5 Kg solidny i wytrzymały, ale jednocześnie lekki, zapewniający ogólną przenośnośćtak jak jest możesz go złożyć działając na uchwyt, który odblokowuje trzonek kierownicy, który zostanie następnie przymocowany do sworznia znajdującego się na tylnym błotniku przez hak na dzwonie. Wymiary są 108 x 43 cm x 114 podczas gdy są one z 108 x 43 x 49 cm, gdy łopatka jest złożona na sobie. Solidność gwarantuje maksymalna obsługiwana waga 100 Kg, A jednak każdy limit może zostać przekroczony ponieważ nie jestem waga piórkowa, ale nadal mogę czerpać korzyści z monopata.

379,00 399,99
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
399,99 450,00
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
Cena zaktualizowana: 28 października 2020 12:02
-12% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Skuter elektryczny Xiaomi M365

Europejska kolejowa bezpośrednia poczta bezpośrednia (bez cła)

425 € 485 €

-23% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Kupon

Xiaomi Electric Scooter Pro 300W Motor 3 Speed ​​Modes

🇨🇳 European Railway Direct Mail (15 / 20gg, bez cła) ✈

459 € 599 €

Kupować
Użyj kodów rabatowych:
BGPRO8C
-42% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Oryginalny składany elektryczny skuter magazynowy Xiaomi M365 (uzupełnianie zapasów)

🇪🇺 DARMOWA szybka wysyłka 3 / 7gg (BRAK ceł) ✈

344 € 590 €

Kupować
Wygasł

Jedna z dźwigni zwalniających jest wykonana z tworzywa sztucznego i może z czasem ulec zużyciu, ale należy zachować ostrożność, aby uniknąć niemiłych niespodzianek. Istnieje również wygoda mini stojakteż wykonane z metalu, który nie pozwoli wiosłurzowi spaść, gdy nie będzie używany. koła od 8,5 cali są napompowane do powietrza i sztywne we właściwym miejscu i chociaż nie ma tradycyjnych amortyzatorów to samo mogą amortyzować rozbieżności podłoża, chociaż na pewno nie możemy jechać drogami gruntowymi.

Z przodu jest mała latarnia morska w białym świetle która jest skuteczna, ale jednocześnie nie da się nią zarządzać, ale jest dobrze zrównoważona Stała przepustowość i wystarczająco wydajna skierowany w dół. Latarnia jest umieszczona w centralnej części kierownicy, gdzie znajduje się również wyświetlacz z diodą LED 4 i przycisk wielofunkcyjny: Kiedy wyłączony jest elektryczny skuter Xiaomi Mijia, wystarczy krótko naciśnij przycisk przełącznika, aby uruchomić wiosło gdy zaświeci się, konieczne będzie naciśnięcie przycisku przez dwie sekundy, aby wyłączyć. Po uruchomieniu wiosła, krótkie naciśnięcie przycisku nastąpi włączanie / wyłączanie reflektora, ale jeśli naciśniesz przycisk dwa razy krótko przejdziemy z trybu standardowego do trybu oszczędzania energii, co ograniczy prędkość tylko do 18 Km / h, co jest przydatne, gdy nie potrzebujemy mocy, jak na żwirowych drogach lub chodnikach odwiedzanych przez przechodniów.

Na błotniku tylnego koła znajduje się światło stop miga za każdym razem, gdy uruchamiamy dźwignię hamulca, idealny do bezpieczeństwa na drodze. Na kierownicy, po lewej, znajdujemy jeden klasyczny dzwonek który emituje klasyczny dźwięk rowerów, który z kolei jest wygodny do osiągnięcia kciukiem. Po prawej stronie jest dźwignia przepustnicy który będzie obsługiwany kciukiem i tym raczej odpowiada przyspieszeniu skutera, Monopac jest Certyfikat IP54 przed kurzem i rozpryskami, dlatego w deszczowe dni nie zaleca się jego używania, ponieważ nie zaleca się podróżowania kałużami głębinowymi większymi niż 2 cm.

Xiaomi Mijia Electric Scooter jest bardzo wygodny w użyciu i jest bardzo stabilny, w połączeniu z dobrą jakością konstrukcji, odpowiednia wysokość kierownicy a także do bardzo niski środek ciężkości więc kiedy zatrzymamy się, natychmiast mamy stopy na ziemi. W krótkim czasie nabrałeś odpowiedniego zaufania do pojazdu możesz również zmierzyć się z węższymi zakrętami, pamiętając o tym aby wyjść, konieczne będzie kopnięcie, a następnie naciśnięcie dźwigni przyspieszenia. Hamowanie jest szybkie i bezpieczne gwarantowane przezE-ABS przedniego koła

i od tylny hamulec tarczowy na które pozwalają w parach hamulec w porównaniu z przeszkodą w odległości około 4 metrów, Naprężenia wynikające z asfaltu nie powodują dyskomfortu podczas jazdy, również dzięki dobry chwyt oferowany przez dwa pokrętła kierownicy które zapewniają pewny chwyt. Dwa koła zapewniają maksymalny komfort pozwalając idź także na powierzchnie dróg, które nie są tak gładkie jak pavè. La footboard jest wystarczająco duży, nie tak szeroki, ale nawet po długich podróżach przewodnik jest wygodny.

-5% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Kupon

Xiaomi M365 Electric Scooter

Bezpłatna wysyłka priorytetowa

321 € 338 €

Moc dostarczona przez Xiaomi Mijia Electric Scooter pozwoli Ci nawet wspiąć się w górę o niezbyt dużym nachyleniu (maksimum 10 / 15 °). Można dotrzeć 25 Km / h prędkości w normalnym użyciu lub 18 Km / hw trybie oszczędzania energii (zmienne w oparciu o masę kierowcy i rodzaj przejechanej trasy), wszystkie wykonywane przez a silnik z maksymalnym momentem obrotowym 16 Nm zawartym w przednim kole, moc nominalna 250W i maksymalna moc 500W, Jeśli muszę się przyczepić to odzwierciedlenie w tym, że nie jest to łatwe do kotwicy z łańcuchem i kłódką na skuterach więc go pozostawić bez opieki na przykład, jeśli chcesz zrobić sobie przerwę na kawę, wprowadzając pasek, dzięki czemu jest podatne na kradzież widziany brak mechanizmu ochrony.

Autonomia jest gwarantowana dla około 30 km zgodnie z trybem jazdy i użyciem wiosła, oraz za około 5 godzin można w pełni naładować dostarczoną baterię włożenie kabla ładującego po prawej stronie dolnej części hulajnogi poprzez otwarcie małej silikonowej nasadki. Bateria typu Li-Ion typu 18650 zdolność 280 Wh i znajduje się tuż poniżej platformy elektrycznej wiosła, aby utrzymać środek ciężkości nisko. Również system został przyjęty zarządzanie baterią (BMS), to system elektroniczny, który zarządza akumulatorem, na przykład chroni akumulator od zewnątrz, monitoruje jego stan, oblicza dane wtórne, sygnalizuje takie dane, kontroluje otoczenie itp. za pomocą funkcji ochrony studni 6, takich jak ochrona przed zwarciem lub przeciążenie. Aby sprawdzić stan naładowania baterii, jeśli nie mamy pod ręką naszego smartfona, na wyświetlaczu umieszczonym na kierownicy znajdują się diody LED 4, które pokazują nam resztkową ilość energii w krokach 25%, podczas gdy Standardowe zużycie energii wynosi 1,1kWh co 100 Km.

Aby sprawdzić dane statystyczne dotyczące autonomii, przebytej odległości, nawyków użytkowania itp. Wykorzystamyaplikacja na smartfony przez to Technologia Bluetooth będzie współpracować z elektrycznym skuterem Xiaomi Mijia. Używana aplikacja może być już używana, jeśli posiadasz Ninebot lub bezpośrednio z Mi Home. Z obu aplikacji jest to możliwe monitorować chwilową prędkość ale możliwe jest również dezaktywowanie tempomat, W praktyce tempomat pozwala, przytrzymując wciśniętą dźwignię przyspieszenia przez około 5 sekund, zapamiętać prędkość, z jaką jedziesz, abyśmy mogli kontynuować bieg bez trzymania kciuka na pedale przyspieszenia. Naciśnięcie dźwigni hamulca lub przyspieszenia powoduje automatyczne wyłączenie tempomatu. Z aplikacji można ustawić poziom odzysku energii kinetycznej, który przekształca energię kinetyczną w energię elektryczną, minimalnie ładując akumulator podczas hamowania lub zwalniania. Wreszcie można ustawić hasło dla Bluetooth, aby inni ludzie nie mogli tworzyć problemów dla naszego skutera.

379,00 399,99
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
399,99 450,00
dostępny
28 Październik 2020 12: 02
Amazonka Amazon.it
Cena zaktualizowana: 28 października 2020 12:02
-12% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Skuter elektryczny Xiaomi M365

Europejska kolejowa bezpośrednia poczta bezpośrednia (bez cła)

425 € 485 €

-23% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Kupon

Xiaomi Electric Scooter Pro 300W Motor 3 Speed ​​Modes

🇨🇳 European Railway Direct Mail (15 / 20gg, bez cła) ✈

459 € 599 €

Kupować
Użyj kodów rabatowych:
BGPRO8C
-42% Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: To świetnie !!!
Sale

Oryginalny składany elektryczny skuter magazynowy Xiaomi M365 (uzupełnianie zapasów)

🇪🇺 DARMOWA szybka wysyłka 3 / 7gg (BRAK ceł) ✈

344 € 590 €

Kupować
Wygasł

Podsumowując, skuter elektryczny Xiaomi Mijia doskonale wykonuje swoje zadanie. Jest wygodny i łatwy w prowadzeniu, polegając na silnym i bezpiecznym hamowaniu. Dobre przyspieszenie, które pozwala również na jazdę na zboczach. Wygoda polega na przenośności możesz złożyć łatwo w ciągu zaledwie 3 sekund a autonomia akumulatora gwarantuje duży przebieg. Zdecydowanie skutkujedoskonała alternatywa ekologiczna do rowerów, ale także do samochodów i motorowerów, zarówno na małe miejskie wycieczki, jak i na proste spacery na świeżym powietrzu.

Logo telegramuCzy jesteś zainteresowany OFERTAMI? Śledź nasz kanał TELEGRAM! Wiele kodów rabatowych, ofert, niektóre z wyłączeniem grupy, na telefony, gadżety na tablety i technologię.

9.3 Łączny wynik
Xiaomi Mijia Electric Scooter M365

Monopath Xiaomi Mijia Electric Scooter ma wszystko, czego potrzebujesz, aby być świetną ekologiczną alternatywą dla miejskiej zmiany biegów. Wygodne, łatwe w prowadzeniu, bezpieczne i zapewniające dużą autonomię. Znakomicie nadaje się do zabawy, jaką daje, co daje najlepszy zakup w swojej kategorii.

Confezione
9
PROJEKTOWANIE I MATERIAŁY
9.5
BATERIA
9.4
CENA
9.1
OPROGRAMOWANIE
8.6
WYKORZYSTANIE
10
PROS
  • MOC
  • AUTONOMIA
  • CENA
  • COMFORT "
  • ŁATWE W UŻYCIU
  • PRZENOŚNOŚĆ '
Minusy
  • UTRATA NIEPRAWIDŁOWOŚCI
  • BRAK AWARII ANTYPIOROWEJ
  • WKŁAD DIAGNOSTYCZNY DO ŁAŃCUCHA I OTWORU
  • BRAK WSPARCIA DLA SMARTFONU
Dodaj swoją opinię | Przeczytaj opinie i komentarze

Nerd, Geek, Netizen, terminy, które nie należą do mnie. Po prostu ja, miłośnik technologii i prowokujący, jak Xiaomi robi ze swoimi produktami. Wysoka jakość po uczciwych cenach, prawdziwa prowokacja dla innych najbardziej znanych marek.

Subskrybować
zawiadamiać
gość
8 Komentarze
najbardziej głosowali
więcej nowych starsze
Informacje zwrotne w linii
Wyświetl wszystkie komentarze
Trackback

[...] PRZECZYTAJ TAKŻE: Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: Co za super !!! [...]

Trackback

[...] PRZECZYTAJ TAKŻE: Recenzja Xiaomi Mijia Electric Scooter M365: Co za super !!! [...]

avvintol
avvintol
3 lat temu

Cześć, gdzie kupiłeś m365? Jeśli na niektórych chińskich stronach, jak sobie wyobrażam, musiałeś zapłacić celne? Jestem kuszony, chociaż ta kwestia cła blokuje mnie ...

XiaomiToday.it
3 lat temu
Odpowiedzieć do avvintol

GearBest w 316.8 z kodem rabatowym XIAOMITODAY1
https://www.gearbest.com/skateboard/pp_596618.html?wid=4&lkid=11005783
Niestety, w porównaniu do kilku miesięcy, produkty te nie gwarantują niczego na temat cła, ale nie wykluczają ich

Vanniapple
Vanniapple
2 lat temu
Odpowiedzieć do XiaomiToday.it

Czy nadal masz kody rabatowe? dzięki

avvintol
avvintol
3 lat temu
Odpowiedzieć do XiaomiToday.it

dziękuję!

Fabio
Fabio
3 lat temu

Włoskie przepisy nie są w tej sprawie zbyt rozwlekłe. Niestety, przepisy włoskie nie dopuszczają wyraźnie użycia tych przyspieszaczy przepustnicy poza własnością prywatną, pozbawiając w ten sposób praktycznej użyteczności tych łatwych w użyciu środków pomocniczych do indywidualnego przemieszczania.

XiaomiToday.it - ​​Włoska społeczność n.1 dla produktów Xiaomi
Porównaj produkty
  • Razem (0)
Porównać
0